Saippuakauppias on toisin päin saippuakauppias

Terveiset sängynpohjalta! Muutamaan päivään en ole päässyt päivittämään blogia, sillä käväsin tuossa keskussairaalan leikkuupöydällä. Nyt olenkin sängyn vankina nilkka paketissa ja ainakin muutaman viikon sairasloma edessä. Alkaa jo tässä alkuvaiheessa tuntua niin tylsältä, ettei millään jaksaisi olla makuulla. Onneksi on netti ja pääsee surffaamaan ja katselemaan ihania kesäkuvia purjehdusvesiltä.

Kävin tuossa aikaisemmin viikolla tutustumassa Pieneen Saippuakauppaan Tampereella ja paikka näytti varsin ihastuttavalta. Pieni Saippuakauppa on Tampereella toimiva ihonhoitoon ja tietysti saippuoihin erikoistunut yritys. Heidän tavoitteenaan on tarjota vaihtoehto kemikaalien ja teollisten väriaineiden ja teollisten hajusteiden käyttämiselle ja myymälässä tarjottavat tuotteet ovatkin luomu- ja luonnonsaippuoita ja luonnosta saatavia ihonhoitotuotteita.

Tarjolla oli erilaisten pienyrittäjien ja yksittäisten saippuanvalmistajien tuotteita ympäri Suomea ja Pohjoismaita sekä joitakin tuotteita myös Ranskasta ja Välimeren maista. Tuotteissa oli ihania tuoksuja ja värejä ja ne näyttivät todella kauniilta. Mukana oli hauskoja uusia tuttavuuksia kuten saippua, jolla voi pestä hampaansa! Piparmintulle maistuva luonnonsaippua oli aika hauska mutta jäi loppujen lopuksi ostamatta, sillä löysin veneenrassaajalle soveltuvamman tuotteen.

Nimittäin löysin hyllystä ruotsalaisen Klockasrsgårdenssin käsin tehdyn luonnonsaippuan nimeltä Garage Soap. Saippuan pitäisi tehota kaikkiin pahimpiin likoihin, rasvaan ja öljyyn sekä helposti pinttyviin hajuihin, kalaan ja valkosipuliin. Vaikka saippua on väriltään tumman ruskea ja melko miehinen, on sen tuoksu hienostunut ja siinä voi haistaa sitruunaa ja yrttejä sekä kukkien tuoksua. Erittäin miellyttävä. Saippua kuullostaa aivan erinomaiselta veneilijän saippualta! Perkaa sitten kalaa tai rassaa moottoria niin tuolla pitäisi lähteä kaiken lian.

rough-soap rough-soap2 rough-soap3 rough-soap4 rough-soap6 rough-soap7 rough-soap9

Tässä vielä tunnelmia tutustumisillasta.

Luonnon saippuaa Luonnon saippuaa Luonnon saippuaa Luonnon saippuaa Luonnon saippuaa Luonnon saippuaa Luonnon saippuaa  Luonnon saippuaa Luonnon saippuaa Luonnon saippuaa Luonnon saippuaa Luonnon saippuaa

 

Kommentit 2

Kirjoittajan tiedot

  1. Mitä herkullisen (!) näköisiä saippuioita. Totta tosiaan, jos tuollainen supersaippua on olemassa, millä lähtee moottoriöljyt ja primerit siinä missä kesäiset mustikkasormetkin puhtaaksi, niin sitä kyllä pitäisi mainostaa veneilijän saippuana! : )

    • Eikös? Itseasiassa juttelimme siinä kaupassa ollessamme, että kaikki näyttää niin syötävän hyvältä ja tuoksui ihanalle! Esittelijämme totesikin siihen, että saippuat olivat itseasiassa syötäviä sillä ne olivat kaikki luonnon aineista tehtyjä ja ihmiselle vaarattomia.

Vellamo

Haluatko jättää kommentin?