Venemessuille

Huh, meinasi jäädä venemessut väliin. Kipaisin nimittäin eilen illalla töiden jälkeen Tampereen Navigaatioseuran ilmoitustaululle laittamaan nimiä bussimatkalle Tampereelta Messukeskukselle nyt lauantaina, kun ikäväkseni huomasin listan olevan ihan täynnä. Koko reissu olisi maksanut vain 25 € messulippuineen ja kuljetuksineen eli todella kohtuuhintainen setti. Rupesin tietysti sitten kotona katselemaan junalippuja ja messulippuja ihan omatoimiretkelle. Meinasikin mennä limut väärään kurkkuun, kun totesin, että meidän venemessureissu tulisi maksamaan kahdelta henkilöltä 185 €! Huhhuh.

Piti laittaa oikein aivonystyt toimimaan ja sitten keksin katsoa Näsijärven purjehdusseuran sivuilta, olisiko siellä samanmoista retkeä tarjolla. Suureksi iloksi huomasin, että seura tarjoaa myös bussiretkeä tosin vasta viikon päästä. Harmillisesti ilmoittautumisaika oli mennyt jo maanantaina umpeen mutta ajattelin kokeilla onneani ja tänä aamuna olikin sähköpostissa tieto, että paikkoja oli vielä jäljellä! Huippuhomma. Retki Tampereelta messukeskukselle ja takaisin vain 30 € per henkilö. Erittäin hyvä hinta tuokin.

Katselin, että messuilla oli mielenkiintoista ohjelmaa tarjolla purjehtijoille. Tänä vuonna teemana on nimittäin juuri purjehdus. Harmillisesti kylläkin juuri minua kiinnostavat luennot Heavy weather sailing ja matkapurjehdukselle valmistautuminen ovat jo nyt tulevana viikonloppuna eli niitä ei pääse kuulemaan. No jääpähän enemmän aikaa kurkkia veneitä ja käydä myös tekemässä tarvikehankintoja. Viime vuonna kauppojen kiertäminen jäikin ajan puutteessa hieman lyhykäiseksi.

Uusi veneilykausi alkaa siis meillä puolentoista viikon päästä!

Kommentit 4

Kirjoittajan tiedot

  1. Mistä muuten bongasit nuo viikonlopun luennot: heavy weather sailing ja matkapurjehdukselle valmistautuminen? Silmäilin venemessujen sivuja, mutta ei osunut kohdalle.

    • Löysin luento-ohjelman tuolta sivustolta vähän vahingossa minäkin. Se on tuolla valikossa Ohjelmat -> Luento-ohjelmat alla. Siellä näyttää olevan jotain osasto-ohjelmaakin ja muuta mutta nuo itseäni kiinnostavat luennot löytyvät tuolta. Toivottavasti toimii tuo linkki nyt suoraan.

  2. Täällä odotellaan täpinöissään tulevaa messuviikonloppua. Käy ihan töistä messuilla luennoilla istuminen.

    • Juu vähän harmittaa, että ei päästäkään nyt tänä viikonloppuna messuttelemaan. Ensi vuonna pitää olla nopeampi ilmoittautumisten kanssa. Mukavaa messuviikonloppua!

Vellamo

Haluatko jättää kommentin?